射频

Tala Fou

Chengdu Leader-mw Manuia auai i Europa Microwave Vaiaso (EuMW) ia Setema 24-26th 2024

Chengdu Leader-mw Manuia auai i Europa Microwave Vaiaso (EuMW) ia Setema 24-26th 2024

itulau_fanua

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o RF ma Microwave tekinolosi i aso nei, o le European Microwave Week (EuMW) i le 2024 ua toe avea ma totonugalemu o le gauai atu i pisinisi.

信图片_202410111190158

O le mea na tupu, na faia i Pale, Farani, na tosina mai ai le sili atu i le 4,000 tagata auai, 1,600 sui usufono ma sili atu nai lo le 300 faʻaaliga e suʻesuʻe tekinolosi sili ona maualuga i vaega eseese, mai taʻavale, 6G, aerospace i le puipuiga.

I Europa Microwave Vaiaso, sa i ai le tele o faiga tetele i le lumanaʻi o fesoʻotaʻiga uaealesi ma atinaʻe tekonolosi, aemaise lava atugaluga e uiga i le maualuga o taimi ma manaʻoga maualuga.

O se tekonolosi e taʻua o le Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) o loʻo faʻaalia tele i le konafesi, lea e mafai ona fesoasoani e foia faʻafitauli faʻasalalau faʻailoga ma faʻateleina le tele o fesoʻotaʻiga.

 
Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaalia e Nokia se fesoʻotaʻiga atoa-duplex point-to-point o loʻo galue i le D-band, ausia le 10Gbps faʻasalalau saoasaoa i luga o le 300GHz band mo le taimi muamua, e faʻaalia ai le tele o le gafatia o le D-band technology i talosaga i le lumanaʻi.

I le taimi lava e tasi, o le manatu o fesoʻotaʻiga faʻatasi ma faʻamatalaga tekinolosi ua faʻatulagaina foi, lea e mafai ona maua ai talosaga i le tele o matata e pei o felauaiga atamai, masini faʻapisinisi, mataʻituina o le siosiomaga ma le soifua maloloina faʻafomaʻi, ma e iai faʻamoemoega maketi lautele.

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o tekinolosi 5G, ua amata ona taulaʻi le alamanuia i suʻesuʻega o foliga faʻapitoa 5G ma tekonolosi 6G. O nei su'esu'ega e aofia ai mai le pito i lalo o le FR1 ma le FR3 fusi i le maualuga o le millimeter galu ma le terahertz fusi, fa'asino i le lumana'i o feso'ota'iga uaealesi.

Chengdu Leader Microwave na feiloai foi i le tele o paaga fou i le faʻaaliga, o loʻo fiafia tele i oloa a le matou kamupani ma fiafia tele i le galulue faʻatasi i le lumanaʻi. Matou te lagona le faʻamatalaga fou na aumaia ia i matou e le faʻaaliga o le Microwave Week a Europa

信图片_20241009183600
信图片_20241009183715

Taimi meli: Oke-11-2024